Igénylési lap

Teljes név: A karaktered neve. Keresztnév Vezetéknév formátumot használjuk. Maximum 2 keresztneve és 4 vezetékneve lehet a karakterednek. Különleges, vagy egyedi név esetén érdemes odafigyelni a kiejthetőségre és a név értelmezéseire - kellemetlen tud lenni, ha a neve egy, vagy több nyelven obszcén, vagy sértő kifejezést takar (lásd: semen angolul sperma) - de ha nem jut eszedbe semmi, vagy nem érzed elég kreatívnak ötleteidet ez a generátor-gyűjtő oldal segítségedre lehet: fantasynamegenerators.com

Névtábla: A karaktered arcképe. Digitális alkotásokat használunk a névtáblákhoz. A kor- és fajtahűségen kívül nincs megkötés a karakter küllemét tekintve: lehet bármilyen emberszabású, vagy misztikus, természetfeletti lény, ami beleillik a világban és az előforduló igényelhető fajok képével, illetve leírásával. Az igénylés során kizárólag nagyméretű, a karakterekhez nagyon hasonló stílusú, kiváló minőségű képeket fogadok el; pixeles, homályos, vagy egyéb eltéréseket mutató kreáció nem elfogadható! Szívesen segítek, ha nem találod az eredeti képet.

Fajta: A karaktered fajtája. Az igényelhető fajok menüpontra kattintva olvashatsz az összes igényelhető lényről.

Szül. hely & idő: A karaktered születési helye és ideje. A születési helynek elég megadni a szigetet, ahol született. A születési idő kicsit bonyolultabb. Olyan, hogy születésnap és annak megünneplése ebben a világban nem létezik, de a korukat ugyanúgy években mérik, mint mi. Az édesanya joga, hogy a gyermekágyból felépülve eldöntse milyen nevet ad a gyermekének és amelyik hónapban ez megtörténik az lesz a hivatalos születési ideje a gyermeknek. Például: A karakter 10 éves, akkor 1000 - 10 = 990. A 990 római megfelelője a CMXC.

Az időszámításuk a következőképpen néz ki: az éveket római számokkal, a hónapokat pedig a termény ciklusneveinek kezdőbetűivel jelölik. Jelenleg az M. (1000.) évben járunk. A hónapok egy éven belüli sorrendje: V = vetés, A = aratás, D = dézsmálás, K = koplalás (téli hónap - A téli időszakban 3 órával korábban sötétedik.). 

Kabinszám: Ha a karaktered csatlakozik a Rusty Bunch legénységéhez, akkor a kabinszámot meg kell adni, hogy tudjuk melyik szobát veszi birtokba a karaktered a továbbiakban.

Munkakör / pozíció: Ha a karaktered csatlakozik a Rusty Bunch legénységéhez, akkor a betölteni kívánt pozíciója (Segítség: A létező pozíciókról a Hierarchia almenüpontban, a Rusty Bunch menüpont alatt olvashatsz.), különben az a munka, amit jelenleg végez. 

Anyanyelv és 2. nyelv: A karaktered által beszélt nyelvek. A szárazföldön születetteknek egy anyanyelve lehet. Az anyanyelv mindig 100 pont, kivéve ha a karakter háttértörténetében, vagy érdekességei között írástudatlanságról esik szó, akkor 50 ponttal kezd a karakter. Emellé a felhasználó választhat egy másik nyelvet 25 pontos kezdéssel, illetve a Pontrendszerben található Tanultak csoport esetén 75 pontos kezdéssel. A tengeri birodalom szülöttei mindkét tengeri nyelvet anyanyelvi szinten ismerik, ehhez választhatnak egy 'második' szárazföldi nyelvet.

Korábbi foglalkozás: A legénységbe való csatlakozás előtti hivatás, mesterség, foglalkozás. Szükségtelen kitölteni ezt a részt, ha a karakter eleve szárazföldi és a munkakörbe már került erre vonatkozó adat. A menüben található Pontrendszerben fel van sorolva az összes érdemleges foglalkozás, amelyet a karakterednek adhatsz - ez a lista igény szerint bővülhet még. A korábban végzett munka és az azzal szerzett tapasztalatok adják meg a támpontot a karaktered statisztikájához. Bővebben erről a Pontrendszer leírásában foglaltak adnak magyarázatot.

Háttértörténet: A karaktered múltjáról szóló történet. Nincs minimum-korlát.

Személyiség: Egy általános összefoglaló a karaktered élethez, közösséghez, világhoz való hozzáállásáról. Kitölthetsz rá tesztet: 16Personality, vagy megnézheted a Kilenc jellem (Alignment chart) általi lehetőségeket, illetve lehetőséged van arra is, hogy írj a karakterlap alá szöveges, vagy felsorolásszerű textust is.

Érdekesség: Különleges tulajdonsága a karakterednek. Nem kötelező!

 Az igénylésedet Discordon .doc / .docx formátumban küldd el Karma³-nak. 

 
Palló
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Iránytű

Rusty Bunch

Jelenlegi úticél: Yutori Birodalom, Kenchra-sziget

Megadott útirány: Északkelet, majd 2 hét elteltével kelet

Érkezés várható időpontja:

  • Játékban: M. év A. hó 1. hete 
  • Valóságban: 2021.01.20. 

Időjárás: A kezdődő nyári időszakban a szubtrópusi anticiklonok a nap látszólagos mozgásának megfelelően a pórusok irányába mozdulnak el, ennek hatására ebben a térségben a leszálló, felhőoszlató légmozgások a meghatározók. A térséget a passzátszelek leszálló ága uralja. Mindennek hatására a nyár nagy részében kevés a felhő, sok a napsütés, és kevés a csapadék is, egyes mediterrán éghajlatok alatt a nyár egyes hónapjai akár teljesen csapadékmentesek is lehetnek, ez azonban a vetési hónapra nem teljesen passzol. Nagyjából két hetente egyszer-kétszer lehet számítani kisebb záporokra, ami igazolja a 10%-os páratartalmat. A minimum hőmérséklet 25 C fok, de jellemzően ennél lényegesen magasabb a havi átlag. 

Világtérkép

 
Mancsaft
Indulás: 2019-11-24
 

2019-2020 © Rusty Bunch G-Portal


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.