Rusty Bunch
Gyakori kérdések
[1-1]

2020.02.03. 10:29 Idézet

Kérdés: Melyik a három kezdő sziget és mely fajokat lehet igényelni?

Válasz: Az első a Madrona-sziget, a második Aphaeleon-sziget, a harmadik pedig Waesnerios-sziget lesz. Az ott élő fajokat (chron, mortem, ember, semen) és az emlősök meddő félvér keverékeit lehet először kiigényelni, majd később a további szigeteken, ahová még megy a hajó, azon szigetek lakóit lehet a későbbiekben kiigényelni. Ha pl. a negyedik sziget a Hatharal-sziget, akkor az új kiigényelhető fajok a shindar és a mardian lenne.

×××

Kérdés: Szárazföldi karaktert nem lehet hozni?

Válasz: A szárazföldi karakterek nem tiltottak, azonban mindenkit arra kérnék, hogy elsődlegesen a legénységre koncentráljunk. Érdemes megemlíteni, hogy a történetszálak szempontjából kulcsfontosságú szerepet játszanak a szárazföldek, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy egy szigetlakó kimaradhat jó néhány szálból és cselekményből, ha nem csatlakozik a hajóhoz. 

×××

Kérdés: Egy karakternek csak egy képe lehet? 

Válasz: Nem. A 'Karakterek" menüpontban a "Mit szólsz hozzá?" vagy "Hozzászólások(#)" linkre kattintva tehettek be még képeket, illetve névtáblából is lehet több, amit szintén oda fogok betenni, ha kértek még. 


[1-1]

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ismeretek
Friss bejegyzések
 
Jegyzetek

 
Legénység
Indulás: 2019-11-24