Hajónapló

Kincsvadászat zsákmányai

Albonart Grimoire

Tulajdonos: Amaris

Jutalom: Egy juroe nyelven írt varázskönyv. Az eredeti szöveget még az ősi tíz mágusmester egyike, bizonyos Alboni Eirenart írta. A címe: Albonart Grimoire. Ennek egy varill nyelvű változatát fordította le juroe nyelvre a mágiakutató és tudós, Lavared du Nord, Ildnryn Est-Thosent házastársa. Nyelvjárása: régies, nehéz. A könyvben (természetesen) mérhetetlenül ősi, és kimondhatatlan mennyiségű tudást halmoztak fel mind az ősök, mind Ildnryn. A kutatási anyagaik mind benne vannak e könyvben. Körülbelül ezer éves, szörnyű állapotban van kemény borítása ellenére. Lapszáma körülbelül 1000 oldalra datálható. Ebből a könyvből lehet tanulni matekot, fizikát, kémiát és biológiát is, mindezt fokozottan emelt szinten.

Hol találta a karakter?: Ildnryn templomromok, belső termében egy megbillenő, meglazult kőlap alatt hevert egy titkos tokban. Csak ez az egyetlen egy dolog fért el ott. Szörnyen poros állapotban találtak rá.

Státusz: Megosztható jutalom.

(Lerani templomromok)

Emlék elíxir

Tulajdonos: Remmas

Jutalom: Egy emlék elíxir. A mutatóujj nagyságú, metszett üvegcsébe zárt kristálytiszta fehér folyadék átettsző és csillogó, melyben apró gyöngyök, melyek az emlékeket őrzik, úszkálnak. Az összes színtelen, szagtalan folyadékot meg kell inni, ami a tartályban van, hogy hatásos legyen. Az emlékeket egykoron a híres mágiahasználó Doktor Ildnryn Est-Thosent őrizte, hiszen ezek a saját emlékei akkorról, mikor először forgatott mágiával kapcsolatos könyveket. Ezen üvegcse oktató jelleggel készült még a tanítványai számára. Egyszer használatos, és örökérvényű.

Matek: 15
Fizika: 15
Kémia: 15
Biológia: 15
----------------------
Mágia: 15

Hol találta a karakter?: Ildnryn templomromok, belső termében akadt egy faragott doboz a liánok szorításában. A dobozban több, pontosan 7 üvegcse is akadt, de csak ennek tartalma volt épp, a többi összetört, vagy egyszerűen csak üres volt. A dugóra egy cetli van kötve: 'Igyál meg, te barom!' - juroe nyelven.

Státusz: Nem megosztható jutalom.

(Lerani templomromok)

Elvarázsolt vízeskulacs

Tulajdonos: Ruana

Jutalom: Elvarázsolt vízeskulacs. 1000 évvel ezelőtt Caious, az első víz ura hozta létre a kulacsot még itt a birodalomban, mielőtt útnak indult volna Dreqi Ohrax sivatagainak felkutatására. Egy kiszinezett történet szerint Caioust megmentették a sivatagban a niraniak, ezért hálából nekik adta ezt, mint lekötelezettségének zálogát, így indult vándorútnak a kulacs, mely kiapadhatatlan forrásként szolgál minden édesvíz kedvelő élőlény számára. Az elvarázsolt vízeskulacsnak vannak szabályai, mely a kulacsra van írva varill és juroe nyelven is. A kerek és dísztelen kulacs csontból és csikóbőrből készült, a szabályok ezüst betűkkel vannak beleágyazva, a hengerűrtartalma fél liter. Ez az űrtartalom a vérnek van fent tartva, hiszen a víz az idézés után azonnal kizubog a kulacs száján. A tér és víz mágiának hála a legközelebbi édesvízet használja fel a mágia forrásként.

Szabályok:

  • Ha sósvíz kerül a kulacsba örökre odavész a képessége.
  • Édesvíz előállításához vért kell csepegtetni a kiszáradt kulacsba. 1 csepp vér / 1 liter édesvíz. 
  • A becsepegtetés után várni kell, míg megszárad a vér, utána magától kizubog belőle a víz.

Hol találta a karakter?:  A kulacs nem a főteremben található, hanem vissza kell menni a folyosón és jobbra az első terem: egy sötét kőudvarban van egy padra letéve. 

Státusz: Megosztható jutalom.

(Lerani templomromok)

 
Palló
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Iránytű

Rusty Bunch

Jelenlegi úticél: Yutori Birodalom, Kenchra-sziget

Megadott útirány: Északkelet, majd 2 hét elteltével kelet

Érkezés várható időpontja:

  • Játékban: M. év A. hó 1. hete 
  • Valóságban: 2021.01.20. 

Időjárás: A kezdődő nyári időszakban a szubtrópusi anticiklonok a nap látszólagos mozgásának megfelelően a pórusok irányába mozdulnak el, ennek hatására ebben a térségben a leszálló, felhőoszlató légmozgások a meghatározók. A térséget a passzátszelek leszálló ága uralja. Mindennek hatására a nyár nagy részében kevés a felhő, sok a napsütés, és kevés a csapadék is, egyes mediterrán éghajlatok alatt a nyár egyes hónapjai akár teljesen csapadékmentesek is lehetnek, ez azonban a vetési hónapra nem teljesen passzol. Nagyjából két hetente egyszer-kétszer lehet számítani kisebb záporokra, ami igazolja a 10%-os páratartalmat. A minimum hőmérséklet 25 C fok, de jellemzően ennél lényegesen magasabb a havi átlag. 

Világtérkép

 
Mancsaft
Indulás: 2019-11-24
 

2019-2020 © Rusty Bunch G-Portal


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.