Yutori Birodalom
Yutori Birodalom
Fővárosa
Say'endo
Legnagyobb város
Breesha
Dinasztia
Jaehaegon Juroe Celgaris
Államforma
abszolút monarchia (császárság)
Demográfia
kb 5000 fő (excel)
Pénznem
Danton (Jele: Đ)
1 Đ = 1000 Ft
Váltópénz
Naeiro (Jele: ₦)
1 ₦ = 100 Ft
Hivatalos nyelv
Juroe / Latin
Beszélt nyelvek
Varill, Kamisa, Torath
Vallások
birodalmi, vararill

— Legendák —

Rakshasasi Iggo

Létezik egy őrző-védő szellem, aki minden éjjel a Rakshasas törzs poros csapásait járja, de nem akad sose rá arra, ami hajtja. Senki sem tudja, hogy különböztetheti meg a barátot az ellenségtől, de pontosan tudja kitől, vagy mitől kell megszabadítani a világot. Sokan azt mesélik, hogy a házuk küszöbét egykoron állatvérrel festették be, hogy a különös teremtést távol tartsa. Valamiféle áldozati ajándéknak szánták, de azóta bevett szokássá nőtte ki magát, hogy az ablakok alá egy pohár állatvért tesznek, a népiesen elnevezett Iggonak, jutalmul azért, hogy megkíméli és segíti a házaikat. Mintha a törzsben szépen lassan mindenki megértette volna, hogy a birodalom egyik első számú házőrzője, ez a láthatatlan védelmező, a valóságban egy hatalmas szörnyeteg lenne, aki más iszonyatos dolgoktól védi meg őket. A közhiedelem szerint minden nap portyázik, aminek bizonyítékául az az egyetlen tény szolgál, hogy a bögrék reggelre mindig üresek.

Universi Porta, a mágia forrása

Az Universi Porta, a mágia forrása, mely a mindenséget őrzi és átjáróként szolgál. A testet öltött valóságában egy szürrealisztikusan gigantikus, kör alakú, elfektetett, szárnyak nélküli ajtó, melyben örvénylik a vegytiszta mágia. Ott van az egyetemes tudás mindenről. A kapu maga a mágia és egyben egy átjáró Maen világa és egy másik világ között, melyek párhuzamos valóságok, csak más fejlődési irányokkal. Minden halotti esszencia ide kerül és az ad energiát ennek a világnak, miközben a belső tere egyfajta túlvilág is egyben. Kinyílásakor a szemlélő vakító világosságot lát a kapu belsejében, és aki túl közel lép a nyíláshoz, azt azonnal berántja az örvény és többé nem jön ki onnét.

Amestreal, a hatalom palástja

A legendák szerint létezik egy titokzatos tárgy, amely többszörösére növeli használója erejét; egy tárgy, amelynek segítségével áthághatók a tudomány és természet szabta határok. Egy az éjszakában vérvörösen csillogó palást, amelynek titkát évszázadok óta kutatják a mágia mesterei: Amestreal. Sok mágus próbálta már újból létrehozni, reprodukálni, de eddig még senki nem járt sikerrel. A teremtő erőt csak egy hajszál választja el a pusztítótól és ezért is olyan fontos tudni, hogy ezt a talárt nem véletlenül fedi jótékony homály. Ez az eszköz még jó kezekben is veszélyes lehet. Minden viselőjének hatalmas teher nyugszik a vállán, hiszen ez a páratlan eszköz képes bármire!

Montressor, a legendás kard

A Montressor I. Martoff J. J. C. uralkodó mitikus kardja, amelyet mágikus erőkkel ruháztak fel. Vannak olyan legendaváltozatok, amelyek szerint megegyezik a szent fából kovácsolt karddal, a legtöbb helyen viszont két különböző kardról beszélnek. A hiedelem szerint, aki képes megemelni és forgatni a kardot, az lesz az a legendás harcos, aki megvédi a birodalmakat a sötétség óráitól. Viszont a legenda szerint ha elbukik a harcos, akkor a Montressor „visszarepül” oda, ahonnan származik és többé nem mutatkozik. Történészek egy csoportja úgy hiszi, a kardot már régesrég elpusztították. Erre abból következtetnek, hogy már évszázadok óta nem volt nyilvánosan megjelenítve és a palota leltári katalógusában sem szerepel egy ideje.

Pelago Adamans

Létezik egy rendkívül gyönyörűséges hely, amely a Pelago Adamans nevet viseli. Szabad fordításban annyit tesz: gyémánt tenger. Az elnevezés megtévesztheti azt, aki nem ismeri a történetet gyermekkorából, ugyanis ezt a mesét minden Wreadali királyságból származó gyermek több tucatszor hallhatta már esti mese formájában. Ez a hely állítólag egy barlang mélyén található, ahol minden fényforrás híjján képesek a növények életben maradni és gyémántokként ragyognak a sötétségben. Elmondások alapján volt egy nő, aki megtalálta a barlangot, de még a halálos ágyán se volt hajlandó elmondani, hogy pontosan hol is található ez a ritka látványosság. Mindenesetre egy dologra hajlandóságot mutatott. Elárult egy értékes információt a növényekről: a virágok nem csak szépek, de hasznosak is. Minden betegségre gyógyírt nyújtanak. Öregségében mesélte így az is lehet, hogy félre beszélt, de sokan erre alapozva keresik a rejtett kincset, hiszen a fertőzés mindenhol felüti a fejét és sok helyen nincs meg az a luxus, hogy  doktorokra és gyógyszerre fussa.

Rusty Bunch

A hajó sok utat tett meg az 1000 év alatt. Majdnem az összes szigeten kikötött már, egyetlen egyet kivéve: Yutor. A tengeri birodalom  összes haramiája együttesen nem tudott akkora félelmet kiváltani a kalózokból, mint az az egy aprócska, foszlányokba szedett szigetcsoport. Állítólag az első kapitány hozta meg ezt a döntést, de az okairól nem tudni sokat. Úgy vélik valójában az Ulcionis Diuine egyik tagja rejthetett el egy papírost a kabinban arra vonatkozólag miért ne háborgassák a szigetet.

Sokan nem hiszik el elsőre, de talán még másodjára sem, de a Rusty Bunch járt a tengeri birodalom legmélyén. Az ottani uralkodó maga engedélyezte a kikötését. Ez nagyjából 500 éve történhetett. A kalózhajó akkoriban kifejezetten eszelős legénységet tudhatott magáénak, mire a tengeri birodalom felkérte őket egy szárazföldi kincstár megkopasztására. A Hametsu hercegségbe kellett hajózniuk és magát a hercegi család vagyonát kellett a Tengeri birodalom uralkodójának pikkelyes hüllőteste elé vinni. A hatalmas vagyon egy része volt a jutalom. A küldetés sikerült, a jutalom a legénységet illette, de a kincs sem a hajón, sem a tengerek mélyén nem fellelhető.

Mindenki tudja, hogy a Rusty Bunch a végtelen tengereken szeli a habokat már időtlen idők óta. A világunk hajnalán készítették ezt a pompás hajót, melyet a kalózok elragadtak és magukénak követeltek. A kalózok számtalan mesés kincset tudhattak maguknak a hajónak köszönhetően. Mintha a hajónak önálló akarata lett volna, hogy szerencsét hozzon. Ám sok történet kering arról is, hogy a hajón időnként teljes legénységcsere következik be. Felvetül a kérdés: miért? A legendák szerint a mancsaft és a hajó eggyé válnak és ezen tengerészek és halászok okozzák a következő generáció számára a jó szerencsét...  

 
Palló
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Iránytű

Rusty Bunch

Jelenlegi úticél: Yutori Birodalom, Kenchra-sziget

Megadott útirány: Északkelet, majd 2 hét elteltével kelet

Érkezés várható időpontja:

  • Játékban: M. év A. hó 1. hete 
  • Valóságban: 2021.01.20. 

Időjárás: A kezdődő nyári időszakban a szubtrópusi anticiklonok a nap látszólagos mozgásának megfelelően a pórusok irányába mozdulnak el, ennek hatására ebben a térségben a leszálló, felhőoszlató légmozgások a meghatározók. A térséget a passzátszelek leszálló ága uralja. Mindennek hatására a nyár nagy részében kevés a felhő, sok a napsütés, és kevés a csapadék is, egyes mediterrán éghajlatok alatt a nyár egyes hónapjai akár teljesen csapadékmentesek is lehetnek, ez azonban a vetési hónapra nem teljesen passzol. Nagyjából két hetente egyszer-kétszer lehet számítani kisebb záporokra, ami igazolja a 10%-os páratartalmat. A minimum hőmérséklet 25 C fok, de jellemzően ennél lényegesen magasabb a havi átlag. 

Világtérkép

 
Mancsaft
Indulás: 2019-11-24
 

2019-2020 © Rusty Bunch G-Portal


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.