Dreqi Ohrax birodalom
Dreqi Ohrax birodalom
Fővárosa
Niraniaseni (Niran)
Legnagyobb város
Niraniaseni (Niran)
Dinasztia
Donmen Kracarus
Államforma
abszolút monarchia (hercegség)
Demográfia
kb 5000 fő (excel)
Pénznem
Qart (Jele: Q)
1 Q = 100 Ft
Váltópénz
Ront (Jele: R)
1 R = 10 Ft
Hivatalos nyelv
Badhal / angol
Beszélt nyelvek
Ameran, Juroe, Varill, Kamisa, Torath
Vallások
(yutor) birodalmi, vararill, egyéb

— Legendák —

Russa Dormaris

Dreqi Ohrax népének emlékezetében még ennyi év után is élénken él ez az eset a lányról, aki áldozatával egy egész falut mentett meg a Cril-ből érkező mortem-barbárok csoportjától. Hogy igaz volt-e vagy csak az érintett falu akart-e magának történelmet alakítani...nem tudja senki biztosan. Ennek ellenére a történet elég közismertté vált.

Még a világ hajnalán
Ünnepelt a gonoszság
Védtelenek halálán
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Láttuk a vég kezdetét
Szívtelenek seregét
Míg a kard húsodba vág
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Mégse jött a kínhalál
Előlépt' egy árva lány
Russa, Dormaris talán
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Átkozott volt, senkié
Ismeretlen erőké
Mely mind lehet, erre várt
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Kitárta mindkét kezét
Lehunyta fehér szemét
Égi válasz sújt' le rá
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Russa fénye arcra hull
Ki bandita, elvakul
Arca, bőre merő láng
"Mondj még gyorsan egy imát"
 
Véget ért a fényeső
Rabló-testük földre dől
Russa velük hullt alá.
 
"Mondj el érte egy imát"
Írta: Aquine
 
Palló
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Iránytű

Rusty Bunch

Jelenlegi úticél: Yutori Birodalom, Kenchra-sziget

Megadott útirány: Északkelet, majd 2 hét elteltével kelet

Érkezés várható időpontja:

  • Játékban: M. év A. hó 1. hete 
  • Valóságban: 2021.01.20. 

Időjárás: A kezdődő nyári időszakban a szubtrópusi anticiklonok a nap látszólagos mozgásának megfelelően a pórusok irányába mozdulnak el, ennek hatására ebben a térségben a leszálló, felhőoszlató légmozgások a meghatározók. A térséget a passzátszelek leszálló ága uralja. Mindennek hatására a nyár nagy részében kevés a felhő, sok a napsütés, és kevés a csapadék is, egyes mediterrán éghajlatok alatt a nyár egyes hónapjai akár teljesen csapadékmentesek is lehetnek, ez azonban a vetési hónapra nem teljesen passzol. Nagyjából két hetente egyszer-kétszer lehet számítani kisebb záporokra, ami igazolja a 10%-os páratartalmat. A minimum hőmérséklet 25 C fok, de jellemzően ennél lényegesen magasabb a havi átlag. 

Világtérkép

 
Mancsaft
Indulás: 2019-11-24
 

2019-2020 © Rusty Bunch G-Portal


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.